Powered By Blogger
mary
Cei de la Galaxy se pregatesc sa lanseze in luna octombrie o placa video capabila sa transmita semnal video wireless, putandu-se astfel conecta la orice televizor si monitor din apropiere, fara prea multe batai de cap. Aceasta va fi realizata in jurul GPU-ului GeForce GTX 460 de la nVidia, si a solutiei WHDI de la Amimon.
Aceasta transmite prin intermediul a cinci antene semnal video cu latenta sub o milisecunda, la un receiver special, ce trebuie conectat la televizor. Dar poate fi folosita si normal, gratie conectivitatii DVI si DisplayPort. Placa ocupa doua slot-uri, si are un pret nedezvaluit inca. Mai multe detalii tehnice la lansarea din luna care tocmai a inceput





Taiwanezii de la Asus au lansat ENGTS450 DIRECTCU, cea mai noua placa video DirectX 11 din seria de inalta performanta Fermi.
Motorizata de procesoarele grafice NVIDIA GeForce GTS450, placa proiectata de Asus cu PCI Express 2.0 este visul indeplinit al oricarui jucator pe PC.
ENGTS450 DirectCU este cu 20% mai rece si cu 35% mai silentioasa gratie tehnologiei DirectCU si se supratacteaza prin Voltage Tweak la valori cu 50% mai mari, comparativ cu design-ul de referinta.
Utilizand componente de cea mai buna calitate, seria ENGTS450 DirectCU castiga stabilitate in overclocking si durabilitate pentru folosinta indelungata. Modelul ENGTS450 DirectCU TOP ofera viteze cu 18% mai mari, multumita designului special conceput de Asus. Tehnologia termica Asus DirectCU consta in doua heatpipe-uri identice DirectCU din cupru cu o grosime de 8mm, care sunt montate cu precizie in contact direct cu procesorul grafic, favorizand disiparea rapida a caldurii. Astfel, performanta racirii creste cu 20%, iar placa devine cu 35% mai silentioasa, la un nivel de 21dB in modul idle – zgomot abia perceptibil intr-o camera obisnuita.
Seria Asus ENGTS450 DirectCU este livrata impreuna cu software-ul AIWI care permite utilizarea unor dispozitive iPhone sau iPod touch pe post de tastatura sau mouse wireless. AIWI poate transforma aceste gadget-uri in controlere fara fir, sporind distractia in jocurile compatibile, in cazul celor cu masini sau al simulatoarelor sportive.




După ce euforia laptopurilor s-a dus, noul "buzz" în materie de gadgeturi este reprezentat de tabletele PC, produse pe care mai toţi marii creatori din domeniul IT vor să le arate.

Sursa: REUTERSPe segmentul "mutanţilor PC", iPad-ul a dat tonul şi a captat atenţia în România, fără să aibă o concurenţă prea mare. După acesta, Dell Streak s-a prezentat în faţa cumpăratorilor gata să impresioneze.

Pe lângă acestea chinezii de la Huawei au promis şi ei că aduc pe piaţa locală S7, ultima lor invenţie în materie de tablete PC. Veriga care leagă laptopurile de smartphone-uri pare să câştige tot mai mult teren în piaţă.

 
Etichete: | edit post
0 Responses

Trimiteți un comentariu

rebus